Overig

Feiten over COVID-19

Het hele COVID-19 verhaal begint extreem uit de hand te lopen. Er worden maatregelen genomen welke totaal niet in verhouding zijn. Hierdoor zijn de gevolgen op alle vlakken enorm: economisch, emotioneel, sociaal etc.

Wat zijn nu eigenlijk de feiten anno 2021?

De dodelijkheid (hoeveel mensen overlijden na besmetting aan COVID-19) is vergelijkbaar met een zware griep. Er zijn in Nederland ongeveer 18.000 mensen overleden met corona (in 2 seizoenen). In griepseizoen 2017-2018 was er een oversterfte door de gevolgen van griep van 9.500 mensen, na vaccinatie. De infection fatality rate (IFR), oftewel mensen die overlijden na besmetting, wereldwijd wordt ingeschat op ca 0,23%, in Nederland op ca 0,4%, met andere woorden, 99,77% van de mensen die wereldwijd in aanraking komen met het virus zullen dit overleven. Van de mensen die het niet overleven heeft het overgrote gedeelte minimaal 1 co-morbiditeit. Van mensen die worden opgenomen in het ziekenhuis heeft ook een groot gedeelde een onderliggende aandoening. Onder de 50 jaar zijn er in Nederland nagenoeg helemaal geen doden, is te lezen op het dashboard van het RIVM, onderliggend lijden of niet. Met andere woorden, mensen met een goede gezondheid hebben van het virus weinig te vrezen.

Verspreiding

Verspreiding Alle mensen, gevaccineerd of ongevaccineerd, kunnen worden besmet met het coronavirus en kunnen het virus doorgeven. Waar mensen in de buurt van elkaar verblijven vindt overdracht van virussen plaats. Nu is aangetoond dat de bescherming door de vaccins snel afneemt, blijkt dat gevaccineerden ook anderen kunnen besmetten. De coronapas (QR code) zal geen effect hebben op de besmettingen, omdat ze potentieel ziekmakende virusoverdracht niet kan uitsluiten. De pas geeft alleen schijnveiligheid. Bouw natuurlijke immuniteit op, lees verder

Bescherming

Het goede nieuws is dat een besmetting nog geen ziekte hoeft te betekenen en de kans op ernstige ziekte klein blijft. De beste bescherming tegen een toekomstige corona-infectie ontstaat na het doormaken van een natuurlijke infectie. De afweer die met natuurlijke immuniteit ontstaat is zelfs een veelvoud van de bescherming die de huidige corona-vaccins kunnen geven.

Natuurlijke infectie

Volgens het ministerie van gezondheid in Israel geeft een natuurlijke infectie een immuniteit die bijna 7x sterker is dan de immuniteit opgebouwd via vaccinatie.

Oftewel als je een natuurlijke infectie doormaakt zal je beter & langer beschermd zijn. Dit omdat je veel meer (soorten) antistoffen aanmaakt als bij een nagemaakte “vaccinatie” besmetting.

Ook in dit artikel van HP de tijd is te lezen dat een natuurlijke opbouw van antistoffen volgens diverse onderzoeken vele malen beter is.

Bescherming middels vaccin daalt snel na verloop van tijd

De mate van bescherming via het vaccin gaat naar verloop van tijd achteruit. In Israel is de bescherming tegen besmetting afgezakt tot ongeveer veertig procent. Uit ditzelfde pdf (laatste pagina) blijkt zelfs dat mensen die 6 maanden geleden hun 2e dosis hebben gekregen nog maar 16% bescherming hebben tegen een infectie en tegen milde klachten. Met de komst van nieuwe varianten en doordat de hoeveelheid antilichamen bij gevaccineerden snel afnemen gaan veel onderzoekers ervan uit dat de corona-vaccins over enige tijd helemaal geen bescherming meer zullen geven tegen besmetting.

Geen immuunrespons Mensen met een zwakkere afweer, zoals bij oudere mensen, hebben soms geen enkele immuunreactie na vaccinatie, waardoor zij ook geen bescherming ontwikkelen. Zoals hier te lezen.

Gevaren van het vaccin

Het vaccin heeft bijwerkingen, soms zeer ernstige bijwerkingen tot overlijden. Deze kunnen worden gemeld bij het Lareb. Maar dit is een zeer ingewikkeld proces, daardoor is de verwachting dat er nog een grove onder rapportage is van bijwerkingen en of doden na vaccinatie. De laatste tijd heeft het Lareb meer dan 10.000 meldingen ontvangen over menstruatiestoornissen en komen er steeds meer meldingen over trombose binnen.

Stoppen met vaccinatie

De bijwerkingen & rapportage hiervan is langzaam & incompleet. Toch is er al veel bekend van diverse bijwerkingen op kort termijn zoals geconcludeerd door Prof.dr. Theo Schetters: “Met al zoveel gerapporteerde bijwerkingen moeten we uit voorzorg stoppen met deze voorwaardelijk toegelaten vaccins”.

Cindy
Ik ben een internet geek, love blogging, onderzoeken, koken en lezen. Ik zoek vaak uit "wat is?". Alles wat ik interessant acht komt op mijn website www.wat-is.com